Links

Billede af Anne-Grethe Kousgaards atelier.

Bog skrevet af Karen Marie Dehn

Nørkleriet - garnbutik i Vanløse.

www.sadalas.blogspot.com     Lakshmi Sadala er fra Indien og laver broderi, især har hun på sin blog indiske broderisting, som man ikke ser så tit og som kan bringe ny inspiration til ens broderiarbejde.

www.inaminuteago.com
   
Her beskrives alverdens broderisting på en enkelt måde, så de er til at finde ud af at lave. Også sting til Crazy Quilting er godt beskrevet. Siden er på engelsk.

www.pintangle.com    Her er der masser af inspiration at hente til broderi og tekstiler. Siden er på engelsk, der kan vælges dansk oversættelse men den er ikke supergod.

www.embroiderersguild.com    Udgiver 2 blade, STITCH og EMBROIDERY, her er inspiration for alle pengene og det er billigt at få sendt til DK.

www.citysycenter.dk    Mine knapper får jeg slået hos City Sycenter, Skolegade 19, 2500 Valby. Fra byen tager man H eller C toget mod Frederikssund. Et broderi til en knap skal helst sidde lige og pænt og det gør de her, prisen er også rimelig. Udover det har forretningen nogle fantastiske stoffer. 

www.noerkleriet-garn.dk    Nørkleriet er en anderledes og hyggelig garnbutik i Vanløse. Sisse Chytræus lægger  opskrifter ud, som man kan nyde godt af og hun er hele tiden med på den nye trend.

www.karenmarie.nu    Check Karen Marie Dehns blog, hun deler gavmildt ud af idéer og har bl.a. skrevet bogen 'Genbrug på den fede måde'. Hun tilbyder blandt andre ting også kurser og workshops for børn og voksne.

www.flickr.com    På flickr.com kan man let oprette sin egen profil og ganske gratis lægge de første 200 billeder på. Det er en fornøjelse at surfe rundt til de forskellige nationaliteter og alle de flotte ting der bliver lavet.
www.ilegforalvor.dk    Anne-Grethe Kousgaard er billedkunstner og kunstterapeut. Hun arbejder med kunst, kreativitet og spiritualitet. Det foregår i naturskønne omgivelser i Jylland lidt udenfor Silkeborg og hun tilbyder individuelle timer eller kurser i små grupper. Hun arbejder bl.a. en del med børn.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Barbara Lees | Svar 05.09.2011 17.08

Fantastisk flot hjemmeside du har her - en fornøjelse at se- tak for det!
se evt www.lees.dk for Friendly Plastic ideer.

Karen Marie | Svar 16.04.2010 11.38

Kæreste Birthine - det er vist gået forbi min næse at jeg kan kommentere her hos dig! Har du set dine knapper på Boliglivs blog?? Dejlig fredag til dig, Knus KM

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.10 | 06:50

Hej

Har du stadig knapper til salg (eller har din søster) Hvad koster de? Laver hun andet i keramik? Mvh Tanja

...
22.11 | 11:52

Kære Lene Fuglsang.
Tak for din mail.
Det er min søster der har lavet knapperne.
Jeg har dog nogle knapper så du kan sagtens købe nogle.
Venlig hilsen
Irene

...
20.11 | 13:10

Sælger du dine smukke knapper

...
12.09 | 00:58

Den er ikke specielt køn

...
Du kan lide denne side